Četvrtak, 25. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Tehničar slobodan, desetkovani Ferdinandovac na teškom gostovanju

Po pravilu od ovog proljeća svako kolo jedna je momčad slobodna, ona koja je trebala igrati s Graničarom iz Bušetine koji se ispisao.

Tako će slobodan vikend u 17. kolu Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica imati Cvetkovčani.

Legrađani su bili slobodni u prošlom kolu, a ovog vikenda vraćaju se u akciju. Bit će gosti petoplasiranoj momčadi – Gariću. Pokušat će se Kormorani dočepati barem boda u Garešnici što bi bio uspjeh na tradicionalno teškom gostovanju.

Ferdinandovac će nakon domaće pobjede od 4:2 nad Garićem put Pitomače. Dosta je ozlijeđenih i kartoniranih u redovima Ferdinanda tako da ih očekuje težak zadatak kod Pitomačana koji ganjaju Cvetkovec i titulu.

Picoki su pali rezultatom 1:0 prošle subote u Čazmi. Sada će ganjati trobod pred domaćim navijačima. Njihova prepreka zove se Dinamo Predavac, šesta momčad prvenstvene tablice.

Jembrovčani su prošlog tjedna odnijeli pobjedu iz Grubišnog Polja, pomalo iznenađujuće. Sada kod kuće dočekuju susjeda s tablice – Čazmu. Gosti imaju samo bod više, ako Borac upiše pobjedu preskočit će Čazmu, možda i Ferdinandovac ako oni ostanu kratkih rukava u Pitomači.

Kloštrani će nakon minimalnog poraza u Cvetkovcu kod kuće dočekati Bilogoru 91. Cvele i njegova kompanija su trenutačno sedmoplasirani i zaostaju pet bodova za četvrtom Bilogorom. Mogu li ih svladati saznat ćemo u nedjelju od 16:30.

Posljednji par čine Slatina i Suhopolje.

zatvori