Petak, 29. ožujka 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Tehničar dočekuje Čazmu u Legradu, susjedski derbi igra se u Đurđevcu

Pred nama je 19. kolo Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Đurđevački Graničar kod kuće će u susjedskom derbiju ugostiti dečke iz Ferdinandovca. Uvijek zanimljiv, borben i dobar susret. Bit će to ogled trenutno 13. domaćina i 10. gosta koje dijele četiri boda na tablici.

Tehničar iz Cvetkovca dočekat će ekipu Čazme, ali ne na Starom bregu već u Legradu. Tako je odlučeno zbog radova na igralištu u Cvetkovcu. Hoće li to sputati igrače Romana Sovića, vidjet ćemo. Čazma sigurno nije loša ekipa. Trenutno su sedmi s 22 osvojena boda. Cvetkovčani su vodeći s tri boda više i utakmicom manje ispred Pitomače koja kod kuće dočekuje šesti Garić.

Trećeplasirana Slatina bit će domaćin legradskim Kormoranima.

Borac je u posljednjem kolu izgubio od Dinama iz Predavca 2:0 i sada traži popravak pred domaćom publikom. U Velikom vrtu gostovat će Suhopolje, trenutno 11. na tablici.

Osmoplasirana Mladost u Kloštru Podravskom dočekuje Dinamo iz Predavca i nada se kako bi eventualnom pobjedom mogla napraviti skok na prvenstvenoj ljestvici.

U ovom kolu slobodna je ekipa Bilogore 91 iz Grubišnog Polja.

Spomenimo da se sve utakmice igraju u subotu u 16:30 osim one u Imbriovcu između Borca i Suhopolja koja je na rasporedu u nedjelju u 16:30.

zatvori