Petak, 19. travnja 2024.

[3. HNL SJEVER] Podravsko-prigorski okršaj pred kamerama, Virovci gostuju kod Rudara

Došli smo do posljednjeg kola regularnog dijela Treće hrvatske nogometne lige Sjever.

Nakon ovog 22. kola, tablica će se podijeliti na ligu za prvaka i ligu za opstanak, a poznato je tko će u koju ligu. Prvih šest ekipa, zaključno s ludbreškom Podravinom, ulaze u ligu za prvaka, a ostalih šest u ligu za opstanak. Nakon ovog, igrat će se još pet kola.

Ovog kolo bit će vrlo zanimljivo. Vjerojatno prvi put u povijesti utakmicu ove lige moći ćemo gledati na televiziji – utakmicu Koprivnice i Radnika na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš prenosit će kamere HNTV-a.

Zeleni su u posljednjem kolu na krilima kapetana Radotovića svladali Podravac u Virju te će im to biti veliki zamah za ovu utakmicu. Križevčani su sa 5:0 isprašili Viroviticu. Kod domaćih neće biti kartoniranih Azenića i standardnog vratara Domovića, dok gosti dolaze bez Jandrašeca.

Virovski Podravac bit će gost u najsjevernijem hrvatskom gradu, Murskom Središću. Mogu li Virovci do pobjede nakon devet utakmica bez slavlja?

Veliki susjedski derbi igrat će se u Ždralovima gdje gostuje Bjelovar, drugi domaćin dva je boda ispred gosta. Jedno je sigurno – bit će ovo utakmica “na nož”.

Podravina je pobjedom u Orahovici od 0:1 osigurala ligu za prvaka i sada rasterećena dočekuje Međimurje. Virovtica dočekuje Papuk, a Polet će prvo mjesto braniti na gostovanju u baroknom gradu kod Varteksa.

Koprivnica i Radnik igraju u subotu u 13 sati, svi ostali u 16:30.


Raspored igranja 22. kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

Tablica Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

zatvori