Utorak, 16. travnja 2024.

Podravkašice večeras dočekuju Split, Mrđen: U utakmicu moramo ući ozbiljno

Rukometašice Podravka Vegete danas će u Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo ugostiti RK Split.

Podravka Vegeta je i dalje na drugom mjestu s 36 bodova kao i Lokomotiva, dok Split ima 23 boda i četvrti je na tablici, odmah iza trećeplasiranog Bjelovara s kojim se Podravka Vegeta susrela u prethodnom kolu.

Uoči prvenstvenog ogleda desna vanjska igračica Gabriela Gudelj, koja je u Koprivnicu stigla u siječnju, rekla je da je Split jaka ekipa, no Podravkašice planiraju čvrsto, ozbiljno i koncentrirano ući u utakmicu.

– Sigurno nisu slučajno na toj četvrtoj poziciji, to je plod njihovog zajedništva i rada koji grade već dugi niz sezona. Vrlo dobro su pokrivene na svim pozicijama i mislim da trebamo maksimalno ozbiljno ući u tu utakmicu da se njihov poznati splitski “dišpet” ne bi rasplamsao i da ne bismo imale problema – istaknula je.

Trener Goran Mrđen potvrdio je da je riječ o ozbiljnoj ekipi pa će utakmica biti napeta.

– I na tablici i igračkom kvalitetom i širinom uz Bjelovar su sigurno ekipa za vrh naše lige. Dobro su popunjene na svakoj poziciji s dvije kvalitetne igračice i zaslužuju veliko poštovanje te i u ovu utakmicu moramo ući ozbiljno – zaključio je.

Spomenimo da će se utakmica igrati s početkom u 18 sati, a sukladno izmijenjenim epidemiološkim mjerama COVID potvrde više nisu obavezne za ulaz u dvoranu. Potrebno se pridržavati fizičke distance i nositi zaštitnu masku.

zatvori