Četvrtak, 25. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Tehničar dočekuje kloštransku Mladost, Borac na teškom gostovanju u Grubišnom Polju

Ovog vikenda na rasporedu je 16. kolo Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Jedan klub će biti slobodan ovog vikenda zbog istupanja Graničara iz Bušetine, a to će biti njegov imenjak iz Legrada. Tehničar će u Cvetkovcu dočekati kloštransku Mladost. Bit će to ogled trenutno prvoplasirane i šestoplasirane momčadi prvenstva. Sigurno Kloštrani dobro pamte jesenski poraz od 0:5 kod kuće. Mogu li iznenaditi Cvetkovčane i pomrsiti im planove vidjet ćemo u subotu na Starome Bregu od 15:30. Roman Sović neće moći računati na pouzdanog stopera Sanjina Strajnića koji je pocrvenio u Imbriovcu.

Borac je u prošlome kolu sa “zvukom sirene” iščupao bod pogotkom Kovača protiv Tehničara. Ovog vikenda će na zahtjevno gostovanje udaljeno skoro 100 kilometara, u Grubišno Polje kod Bilogore 91. Ona je u prošlome kolu svladana u Đurđevcu gdje ju je riješio raspucani Ivan Vrkić hattrickom. Picoki će pak na gostovanje u Čazmu. Domaćin ima samo bod više od njih te je to prilika da ga preskoče na tablici.

Osmoplasirani Ferdinandovac dočekat će kod kuće ekipu Garića. Ekipa iz Garešnice je peta s 24 osvojena boda, prošlog vikenda je svladala Suhopoljce s 3:1. Grofovi će u Suhopolju biti domaćin odličnoj ekipi Pitomače. Gosti moraju ići na pobjedu, približili su se Cvetkovčanima na minus četiri te vrebaju njihov kiks.

Posljednji par ovog vikenda čine Dinamo Predavac i Slatina. Ta utakmica će se igrati u nedjelju kao i ogled Ferdinandovac – Garić. Utakmice počinju u 16:30 zbog pomicanja sata.


Raspored igranja 16. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori