Nedjelja, 14. kolovoza 2022.
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan

[4. NL BJ-KC-VT] Tehničar dočekuje kloštransku Mladost, Borac na teškom gostovanju u Grubišnom Polju

Ovog vikenda na rasporedu je 16. kolo Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Jedan klub će biti slobodan ovog vikenda zbog istupanja Graničara iz Bušetine, a to će biti njegov imenjak iz Legrada. Tehničar će u Cvetkovcu dočekati kloštransku Mladost. Bit će to ogled trenutno prvoplasirane i šestoplasirane momčadi prvenstva. Sigurno Kloštrani dobro pamte jesenski poraz od 0:5 kod kuće. Mogu li iznenaditi Cvetkovčane i pomrsiti im planove vidjet ćemo u subotu na Starome Bregu od 15:30. Roman Sović neće moći računati na pouzdanog stopera Sanjina Strajnića koji je pocrvenio u Imbriovcu.

Borac je u prošlome kolu sa “zvukom sirene” iščupao bod pogotkom Kovača protiv Tehničara. Ovog vikenda će na zahtjevno gostovanje udaljeno skoro 100 kilometara, u Grubišno Polje kod Bilogore 91. Ona je u prošlome kolu svladana u Đurđevcu gdje ju je riješio raspucani Ivan Vrkić hattrickom. Picoki će pak na gostovanje u Čazmu. Domaćin ima samo bod više od njih te je to prilika da ga preskoče na tablici.

Osmoplasirani Ferdinandovac dočekat će kod kuće ekipu Garića. Ekipa iz Garešnice je peta s 24 osvojena boda, prošlog vikenda je svladala Suhopoljce s 3:1. Grofovi će u Suhopolju biti domaćin odličnoj ekipi Pitomače. Gosti moraju ići na pobjedu, približili su se Cvetkovčanima na minus četiri te vrebaju njihov kiks.

Posljednji par ovog vikenda čine Dinamo Predavac i Slatina. Ta utakmica će se igrati u nedjelju kao i ogled Ferdinandovac – Garić. Utakmice počinju u 16:30 zbog pomicanja sata.


Raspored igranja 16. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica: