Srijeda, 27. ožujka 2024.

[3. HNL SJEVER] Koprivnica s novim trenerom dočekuje Bjelovar u Križevcima, Podravac i Radnik na gostovanjima

Pred nama je 20. kolo Treće hrvatske nogometne lige Sjever.

Nakon poraza od Rudara Koprivnica je početkom tjedna smijenila trenera Vjekoslava Vučetu koji je došao ove zime. Na njegovo mjesto dolazi sad već bivši trener Starigrada i legenda Slaven Belupa – Marijo Dodik. Ovo će mu biti drugi mandat u Koprivnici, prvi je imao 2015. godine u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Istok. Zbog radova na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš Koprivnica će domaćin Bjelovaru biti u Križevcima. Bjelovarčani su u dobrom nizu i neporaženi su sedam kola, posljednje su savladali Viroviticu s 3:1.

>> Vučeta je bivši, Nogometni klub Koprivnica ima novog trenera

Križevački Radnik zabio je šest komada Varteksu, a sada će biti gost u Ludbregu kod Podravine. Plave Bluze su u zadnja dva kola upisali dva remija – prvo kod kuće s Bjelovarom, a u prošlome kolu remizirali su s Podravcom u Virju.

Baš će Podravac koji ovog proljeća ne zna za pobjedu na gostovanje kod Virovitice, bit će to derbi začelja. Virovitica je posljednja s 11 bodova, dok Podravac ima dva boda više.

Vodeći Polet će u međimurskom derbiju dočekati petoplasirano Međimurje, Mladost će na Brdu u Ždralovima dočekati Rudar iz Murskog Središća, a posljednja utakmica kola je ona između Varteksa i Papuka. Sve utakmice su na rasporedu ove subote s početkom u 16:30.


 

Tablica Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

zatvori