Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Županija će tradicionalno dodijeliti javna priznanja, otvoren poziv na podnošenje prijedloga

Koprivničko-križevačka županija i ove će godine povodom obilježavanja 29. rođendana dodijeliti javna priznanja.

Priopćili su to iz Službe ureda župana i dodali kako će Županija na taj način zahvaliti svima koji su svojim predanim i nesebičnim radom u društvenim, gospodarskim, kulturnim, obrazovnim i sportskim područjima uvelike doprinijeli ugledu i promociji županije.

– Odbor za dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije poziva sve građane, pravne osobe i organizacije te njihova tijela na podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije kako bi se, nakon što predložene kandidate Odlukom na sjednici potvrdi Županijska skupština, s velikom zahvalnošću nagrađenima odalo dužno poštovanje i priznanje za sve zasluge kojima su promicali našu Podravinu i Prigorje – objasnili su u Službi ureda župana.

Spomenimo da je rok za podnošenje pisanih prijedloga 17. siječnja, pri čemu valja napomenuti kako prijedlozi moraju sadržavati naznaku samo jednog javnog priznanja za koje se kandidat predlaže. Prijedlozi se podnose Odboru za dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije na adresu Odbor za dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije, Ulica Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica s naznakom “prijedlog za dodjelu javnih priznanja”.

Potrebni obrasci te detalji Javnog poziva s jasno utvrđenim kriterijima i opisima za dodjelu javnih priznanja se mogu preuzeti ovdje.

zatvori