Petak, 12. kolovoza 2022.

TRANSFERI U MIŠKININOJ Zvijezda Slavena pred odlaskom

Krajem sezone Slaven Belupo bi mogao ostati bez ponajboljeg igrača Nemanje Glavčića.

Kako doznaje Germanijak.hr, srpskom veznjaku ističe ugovor krajem sezone, a vrlo je upitno hoće li ga produljivati. Čekaju se njegovi daljnji koraci, a Farmaceuti bi voljeli i zaradit nešto na njemu. U Koprivnicu je stigao 2019. godine i upisao 96 nastupa za Slaven Belupo te zabio šest golova i 11 puta asistirao.

– Ponikao je u Partizanu, a nosio je i dres Spartak Subotice. Glavčić je vjerojatno najtraženiji igrač Slaven Belupa, a prema informacijama srpskih medija na meti je dva kluba. Velikana Rusije i Grčke, CSKA Moskve i PAOK-a. Interes stranih klubova potvrdio je i sami igrač u jednom nedavnom intervju, a čini se da je interes PAOK-a veći – objavljeno je na portalu.

Kako pak javlja ruski Metaratings, a prenosi Germanijak, Glavčić nije u sferi interesa moskovskog kluba koji ima druge kandidate za ojačati vezni red. Stoga se čini da je njegov odlazak bliži u Grčku nego u Rusiju. Sam Glavčić izjavio je nedavno da ne bi imao ništa protiv i da se vrati u matični Partizan u kojem nikad nije dobio pravu priliku.

Izvorni tekst dostupan je ovdje.