Subota, 21. svibnja 2022.

TRANSFER Slaven Belupo dao priliku mladom Crncu

Ante Crnac novi je igrač Slaven Belupa.

Priopćili su to prije nekoliko trenutaka iz kluba i spomenuli kako je riječ o krilnom napadaču rođenom 17. prosinca 2003. godine u Kutini.

– Crnac je potpisao trogodišnji ugovor, a pod palicom trenera Zorana Zekića trenira od starta priprema za proljetni dio prvenstva – objasnili su.

Inače, novi igrač koprivničkog prvoligaša prve je nogometne korake napravio u svojoj Kutini, odnosno u Školi nogometa HNŠK Moslavina iz koje je otišao u Školu nogometa zagrebačkog Dinama. U seniorskom nogometu odigrao je 18 utakmica, svih 18 za Dinamo II u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Valja istaknuti i da je za mlade reprezentacije Hrvatske, U-16 i U-17, upisao pet nastupa.

Zadovoljan transferom je i sam Crnac.

– Očekujem od sebe da napredujem svakodnevno i da se kroz zalaganje na svakom treningu nametnem treneru Zekiću. S ekipom treniram već tri tjedna i sretan sam što su me svi prihvatili na najbolji mogući način. Imamo jako dobru ekipu i dobru atmosferu u svlačionici i vjerujem da se na proljeće možemo pomaknuti na više na prvenstvenoj ljestvici – rekao je za klupske stranice.