Četvrtak, 25. travnja 2024.

NOVI TRANSFER Iskusni vratar napustio redove Koprivnice

Sredina je siječnja i diljem županije se obavljaju transferi.

Prometno je u zimskom mercatu u svlačionici Zelenih, koprivničkom trećeligašu. Nakon što je potvrđeno da je kapetan Luka Ernečić otišao u Cvetkovec, dogodio se još jedan transfer; dosadašnji iskusni vratar Vedran Vrhovec napustio je Koprivnicu. 29-godišnji vratar koji je u karijeri branio boje Križevaca, Kalinovca, Graničara iz Đurđevca i Koprivnice sada odlazi u inozemstvo. Njegov novi klub bit će austrijski niželigaš SV Detusch Kaltenbrunn. S Koprivnicom je igrao u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever i Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica te je osvojio Županijski kup.

>> TRANSFER BOMBA Kapetan Koprivnice napustio redove momčadi

– U Koprivnici sam proveo lijepe dvije godine i stvarno sam uživao. Sada je došlo vrijeme za promjenu sredine zbog zasićenja, ali i boljih uvjeta koje ću imati u Austriji. Treća liga je skoro pa profesionalna te zahtijeva puno obaveza što mi je uz posao bilo teško uskladiti. Dečkima i klubu želim sve najbolje u nastavku sezone, da pokažu da su prava klapa te da ih poprati rezultat na terenu – kazao je Vrhovec.

Spomenimo kako Koprivnica pod vodstvom novog trenera Vjekoslava Vučete s pripremama počinje u subotu, 15. siječnja. Saznajemo i kako bi Zelene trebali pojačati legendarni Mateas Delić, Luka Artuković iz Podravine te Slaven Jarnec, vratar iz đurđevačkog Graničara.

zatvori