Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Memorijalni rukometni turnir Goran Vrbošić-Vrba u subotu u Koprivnici

Memorijalni rukometni turnir Goran Vrbošić-Vrba, 29. po redu, održat će se u subotu u Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija Bepo.

– Memorijalni rukometni turnir Goran Vrbošić-Vrba organiziramo u spomen na sjećanje tragične pogibije mladog dragovoljca Domovinskog rata, igrača našeg kluba i našeg dragog sugrađana. Ovaj naš Memorijalni turnir jedan je od rijetkih koji se već 29. godinu zaredom održava u našem gradu, ali i s ovako dugim stažom u Hrvatskoj – poručuju iz Rukometnog kluba Koprivnica koji je organizator ovog turnira.

Napominju kako se redovito radi o međunarodnom turniru, ali zbog epidemioloških mjera organizirat će domaći turnir na kojem će uz domaćina sudjelovati prvoligaška ekipa iz Dugog Sela – MRK Dugo Selo, pretendent za ulazak u 2. HRL iz Daruvara – RK Daruvar i Goranovi prijatelji iz Valpova – RK Valpovka.

– U sklopu turnira odigrat će se prezentacijska utakmica polaznika naše Škola rukometa i to generacija U13 i Rukometnog kluba Podravka generacija U14. Svečani i kvalitetni program turnira predstavlja značajan i važan događaj svim građanima Koprivnice i Koprivničko–križevačke županije, a tome svjedoči i svake godine uobičajeno velik broj gledatelja na cijelom turniru. Turnir će se prenositi uživo na klupskom YouTube kanalu – zaključuju u klubu.


SATNICA

11:00 RK KOPRIVNICA – RK DARUVAR

12:30 MRK DUGO SELO – RK VALPOVKA

13:30 OTVORENJE TURNIRA

13:45 Utakmica polaznika škole rukometa RK Koprivnica-U13 – RK Podravka-U14

15:00 utakmica za 3. mjesto

16:30 utakmica za 1. mjesto

17:30 PODJELA NAGRADA I ZATVARANJE TURNIRA

zatvori