Subota, 21. svibnja 2022.

Mali Slavenaši osvojili čak tri prva mjesta na malonogometnom turniru u Kotoribi

Mladi nogometaši Slaven Belupa sudjelovali su na malonogometnom turniru u Kotoribi i osvojili čak tri zlatne medalje.

Kako su izvijestili iz koprivničkog kluba, limači I trenera Domagoja Baričića osvojili su zlatnu medalju. Nakon prvog mjesta u grupi, u polufinalu su svladali ŠN Međimurec Sloboda s 5:0, a u finalu Mladost iz Preloga s 5:1. Najboljim igračem turnira proglašen je Niko Nestić, a najbolji strijelac bio je Vito Volf.

Limači II su pod vodstvom trenera Olivera Drvoseka i Dejana Ruka osvojili prvo mjesto u skupini te u polufinalu svladali Mladost iz Preloga s 3:0 i u finalu Đurđevac s 3:1. Najefikasniji u redovima limača bio je Luka Škudar s četiri pogotka, a najboljim igračem turnira proglašen je Luka Knapić.

Treće prvo mjesto osvojili su prednatjecatelji I pod vodstvom trenera Josipa Teteca i to bez primljenog pogotka na turniru. Luka Glavina proglašen je najboljim golmanom turnira, a Stjepan Trtnjak najboljim strijelcem.

Najmlađi predstavnici Slaven Belupa, prednatjecatelji II koje trenira Bojan Tucaković, do polufinala su stigli bez poraza, a onda su dva puta izgubili uz minimalnu razliku i tako na kraju osvojili četvrto mjesto.