Četvrtak, 25. travnja 2024.

Glavčić i službeno napustio Farmaceute: Više nisam igrač, ali sam najveći navijač Slaven Belupa

Nemanja Glavčić više nije igrač Slaven Belupa.

Priopćili su to iz kluba i objasnili kako je srpski veznjak prodan u ruski Khimki gdje će nastaviti svoju nogometnu karijeru.

– Glavčić je u naš klub stigao 9. srpnja 2019. godine i od tada je upisao 96 nastupa u dresu koprivničkog prvoligaša. U 86 utakmica u prvenstvu i 10 u Kupu postigao je sedam pogodaka i upisao 11 asistencija. Svoj debi imao je na gostovanju kod Osijeka u Gradskom vrtu, a svoj prvijenac zabio je protiv BSK-a u Bijelom Brdu u osmini finala Kupa – istaknuli su.

Kako je to za klupske stranice rekao i sam Glavčić, u Slavenu je proveo prelijepe dvije i pol godine.

– Bilo je uspona i padova, naravno, ali ja ću se sjećati samo lijepih stvari. Drago mi je zbog ekipe da smo se digli u završnici proljetnog dijela prvenstva i da se počelo s boljim rezultatima jer to ovi dečki svojom kvalitetom i atmosferom koju imaju u svlačionici i zaslužuju. Kada gledam ukupno moj boravak u klubu, žao mi je što one prve sezone nismo ušli u finale Kupa jer smo imali sve potrebno u tom trenutku da napravimo veliki rezultat. S druge strane, sretan sam jer sam upoznao neke odlične ljude s kojima ću ostati prijatelj do kraja života. Od danas više nisam igrač, ali sam najveći navijač Slaven Belupa – zaključio je.

zatvori