Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Odigrana utakmica Podravca i Koprivnice, Virovke slavile

Košarkašice virovskog Ženskog košarkaškog kluba Podravac slavile su protiv momčadi Ženskog košarkaškog kluba Koprivnica.

Kako su poručili iz virovskog kluba, ekipa je u subotu odigrala prvu ovogodišnju seniorsku utakmicu u kojoj je rezultatom 75:66 ostvarena pobjeda i vraćen ukupan pozitivan omjer s četiri pobjede i tri poraza Prve ženske lige – Skupina A.

– Od samoga početka utakmice djevojke su pokazale veliku energiju i želju za pobjedom, uslijed čega je u drugi plan pala pripremljena igra što je protivniku omogućilo, uz njihovu kvalitetu, da u nekoliko navrata odu na razliku od 10-ak poena prednosti. Na poluvremenu su detektirani propusti iz prvog dijela utakmice što je rezultiralo dominantnom prezentacijom domaće ekipe u drugom poluvremenu i na kraju sigurnom i zasluženom pobjedom – objasnili su.

Dodali su kako je unatoč nedostatku ponajboljih igračica trenerski dvojac Hrženjak i Laptuš veselila reakcija onih iskusnijih koje dostojno odrađuju svoju ulogu i nose ekipu, kao i sve značajniji doprinos najmlađih perspektivnih igračica u seniorskoj konkurenciji.

Spomenimo da se ekipa Podravca okreće treninzima i pripremi za naredno kolo koje dolazi već sljedećeg vikenda s gostovanjem kod Radosti iz Čakovca.


ŽKK Podravac Virje – ŽKK Koprivnica 75-66 (12:13; 18:29; 22:13; 23:11)

Za Podravac su nastupile: Popović L. 2, Bednaić l. 10 (1×3), Hrastić M. 10, Halusek M., Šoš I. 9, Ivković S. 10, Brezak A. 12 (3×3), Vincek S. 3 (1×3), Popović T., Drmenčić E., Cik E. 19 (3×3).

zatvori