Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Nogometaši Koprivnice započeli pripreme s novim trenerom

Vjekoslav Vučeta, novi trener Nogometnog kluba Koprivnica, održao je danas prvi trening s momčadi na početku zimskih priprema.

Iz kluba su poručili kako je prije samog treninga održanog na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš Vučeta uputio uvodni govor u svlačionici te je igrače obavijestio o ciljevima i načinu rada u proljetnom dijelu sezone.

– Dugoročni cilj je stabilizacija kluba s naglaskom na razvoju i afirmaciji mladih igrača. Uz potporu Grada Koprivnice i sponzora te suradnju s koprivničkim prvoligašem Slaven Belupom, želja je i povratak publike na utakmice, za što su preduvjet rezultati i dobra atmosfera – objasnili su u klubu.

Spomenimo i da momčad na današnjem treningu nije bila u kompletnom sastavu jer je manji dio igrača bio spriječen iz opravdanih razloga, a tijekom sljedećeg tjedna očekuje se i priključenje nekolicine novih imena, dodali su. Podsjetimo, Koprivnicu su nedavno napustili kapetan Luka Ernečić i vratar Vedran Vrhovec.

>> TRANSFER BOMBA Kapetan Koprivnice napustio redove momčadi

>> NOVI TRANSFER Iskusni vratar napustio redove Koprivnice

U klubu su zaključili kako su dogovorene i prijateljske utakmice u kojima će suparnici biti juniori Slaven Belupa, Graničar Đurđevac, Suhopolje, Radnik Križevci, Pitomača, Ferdinandovac i Borac Imbriovec. Termini utakmica dostupni su ovdje.

zatvori