Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO Koprivničanke na drugom regionalnom okupljanju perspektivnih igračica Regije Sjever

Nakon prvog treninga perspektivnih mladih igračica u prosincu u Koprivnici, domaćin drugog okupljanja bio je ŽRK Virovitica 1234.

Iz Rukometnog kluba Podravka poručili su da se okupljanje održalo u nedjelju, a pozvane su bile igračice godišta 2005/6/7 i godišta 2008/9.

Napominju da su zahvaljujući organizatoru treninzi odrađeni paralelno u dvije sportske dvorane, a prisustvovalo je 49 igračica starije generacije i 58 igračica mlađe dobi iz ukupno osam klubova s područja naše regije. Treninge je vodilo devet trenera podijeljenih u dvije grupe, a iz Rukometnog kluba Podravka na okupljanju su sudjelovali trenerica vratarki Barbara Stančin, trener Nenad Smiljanec i trenerica te regionalna suradnica HRS-a Đurđica Zečević.

– Cilj je bio obaviti prvu širu selekciju igračica za iduća okupljanja od kojih je sljedeće na rasporedu u veljači u Križevcima, a popis je i dalje otvoren – rekla je Zečević.

Spomenimo da je okupljanju prisustvovalo 15 igračica starijeg te 14 igračica mlađeg godišta iz koprivničkog kluba.

– Iz Rukometnog kluba Podravka je trenerica Snježana Petika prijavila igračice godišta 2008/9 i to Ferčec, Gregurić, Hajdinjak, Jakupanec, Lengelić, Milivojević, Napan, Radiček, Šajković, Tetec, Galić, Zovko, Galinec, Jelović. Iz godišta 2005/6/7 trener Nenad Smiljanec prijavio je igračice: Cvelber, Galinec, Rumek, Stručić, Đelekovčan, Horvat, Hrnčić, Canjuga, Domović, Smiljanec, Zvonar, Markić i Miklić – zaključuju u klubu.

zatvori