Utorak, 26. ožujka 2024.

Carlsberg u velikom valu zapošljavanja – pogledajte koga sve traže

Investicija u liniju za punjenje limenki će povećati kapacitet proizvodnje za 46 posto i značiti zapošljavanje desetaka novih ljudi.

Nakon najave ulaganja 19 milijuna kuna u liniju za punjenje limenki, Carlsberg Croatia počeo je i s najavljenim zapošljavanjima.

Traže se različiti profili, od onih sa srednjoškolskim obrazovanjem, pa do onih sa završenom višom ili visokom stručnom spremom.

– Tražimo ljude koji će se pridružiti našem timu te zajedno s nama rasti i stvarati izvrsnu budućnost! Izuzetno smo zadovoljni što ćemo značajno povećati naš proizvodni kapacitet i to učiniti u pakiranju koje tržište sve više traži – limenkama. Koprivnica je i do sad bila važno proizvodno središte za Somersby iz kojeg smo izvozili bočice diljem svijeta, a ova investicija znači da smo još spremniji za uspjeh, kako na lokalnom tržištu, tako i u izvoznom dijelu našeg poslovanja. Naravno, na liniji limenki puniti ćemo i naš najvažniji domaći brend, Pan pivo – objasnila je direktorica ljudskih potencijala Marija Zovko.

U proizvodno – logističkom dijelu kompanije Carlsberg traži osobe sa završenom srednjom školom, prvenstveno tehničkih i tehnoloških usmjerenja. To znači da se traže električari, strojari, strojobravari, prehrambeni tehničari… Ono najvažnije je da su kandidati koji imaju inicijativu, odgovorni su i timski orijentirani.

– Iskustvo u održavanju, radu na strojevima, automatici ili nekoj proizvodnoj djelatnosti predstavljat će prednost pri zapošljavanju, ali priliku dajemo i osobama bez relevantnog iskustva koje su motivirane za rad i učenje – objasnila je Zovko.

Za financijske i administrativne poslove, Carlsberg traži veći broj kandidata sa završenom visokom ili višom stručnom spremom, prvenstveno ekonomskog usmjerenja koji su marljivi, voljni učiti i pouzdani.

– S obzirom da će osobe na ovim radnim mjestima biti u prilici raditi unutar timova s mentorima, prethodno radno iskustvo nije preduvjet. To znači da nas svakako zanimaju i oni kandidati koji tek traže prvi posao i mjesto gdje će učiti i rasti – kaže Zovko i dodaje kako kompanija svim novim zaposlenicima nudi učenje najnovijih tehnologija uz pomoć iskusnih kolega, rad na zanimljivim međuodjelnim projektima te iskustvo upoznavanja s cjelokupnim sustavom iznutra.

Zato, kad vas sljedeći put prijatelji pitaju gdje radite možda im možete odgovoriti da radite za tvrtku koja proizvodi izvrsno pivo i najomiljeniji Somersby cider, izvozi svoje proizvode u 30 zemalja svijeta i vlasnik je brenda koji je sponzor jednom od najpoznatijih nogometnih klubova na svijetu.

Svi zainteresirani svoj životopis mogu poslati na [email protected] do 16. siječnja 2022.

zatvori