Utorak, 23. travnja 2024.

ZNAČAJAN USPJEH Linice jesenski dio prvenstva završile na drugom mjestu

Podravka 2 Lino, mlada momčad Rukometnog kluba Podravka Vegeta, nakon odigrane zadnje utakmice Druge hrvatske rukometne lige Sjever zasjala je na drugom mjestu.

Kako je to za klupske stranice napisala trenerica momčadi Đurđica Zečević, Linice su odigrale odgođenu utakmicu 11. kola protiv Broda, a na gostujućem terenu slavile su rezultatom 34:29.

– Prvo poluvrijeme bili smo stalno u egalu, izmjenjujući se u vodstvu za gol-dva razlike što je potrajalo i u prvih 10-ak minuta nastavka. Ipak, tada dolazi do izražaja veća kvaliteta naše ekipe i postepeno se odvajamo na veću razliku do konačnih plus pet u našu korist – rekla je Zečević.

Dodala je kako je uz solidnu Megerle te dobru Strugar pobjedi najviše doprinijela Tara Đelekovčan sa svojih osam od ukupno 10 golova u drugom dijelu utakmice.

– Vratarke Galinec i Crnjak također su imale jedan od svojih boljih dana. Sada, nakon još nekoliko treninga, slijedi kraći odmor tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, a zatim slijede pripreme za drugi dio prvenstva – zaključila je Zečević.


Brod : Podravka 2 Lino 29:34 (16:16)

Podravka 2 Lino: Međurečan 4, Megerle 5, Ibrahimpašić 1, Strugar 8, Cvelber, Miklić, Stručić 2 , Crnjak, Domović 3, Javorić, Dedi 1, Canjuga, Đelekvčan 10, Galinec

Izvor: RK Podravka Vegeta
Izvor: RK Podravka Vegeta
Izvor: RK Podravka Vegeta
zatvori