Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Slaven Belupo na probu dovodi Kloppa i veznjaka iz zagrebačkog drugoligaša

Slaven Belupo ove sezone pleše iznad ruba ispadanja u drugi razred hrvatskog nogometa, a da ne bi došlo do toga potrebna su im dodatna pojačanja, piše Germanijak.hr.

Dolaskom Zorana Zekića na klupu Farmaceuta u Koprivnicu su pristigla neka zanimljiva imena poput Zapate, Caimacova, Kvržića i Grgića. Većina njih je stigla Slaven Belupo na posudbu, što znači da bi trebali potražiti prave zamjene za njih u trenutku kad se vrate u matične klubove.

>> Slaven Belupo na probu dovodi Kloppa i veznjaka iz zagrebačkog drugoligaša

– Stoga će na pripreme pozvati nekoliko igrača na probu. Zasad su poznata dva imena, a radi se o desnom bočnom i defenzivnom veznom. Na poziciji desnog bočnog igra 21-godišnji Francuz Alexandre Klopp koji proteklih godinu dana boravi u Hrvatskoj. U rujnu 2020. stigao je u RNK Split, a samo osam dana kasnije prebacio se u drugog dalmatinskog trećeligaša Primorac Biograd. Drugo ime koje se spominje u hodnicima stadiona Ivan Kušek Apaš je 21-godišnji veznjak Roko Ivanković. On je od 2019. godine član Kustošije s kojom igra u 2. HNL. Ranije u karijeri prošao je omladinske škole Marsonije, Zagreba, Rudeša i Lokomotive – donosi Germanijak.hr.

zatvori