Snimila Ivona Rož.
Otvorene su prijave za 2. Štefanjsku večernju utrku grada Koprivnice.

Kako su poručili iz Gradske uprave, utrka koju organizira Atletski klub Koprivnica održat će se 26. prosinca u sklopu Koprivničke bajke.

– Staza dužine pet kilometara trkače vodi najužim središtem grada. Trka je zabavnog i rekreativnog karaktera. Simpatične nagrade očekuju troje najbržih trkača, najmlađeg i najstarijeg natjecatelja, najbolje maskirane natjecatelje te sve koji na taj slave imendan. Svim natjecateljima osigurane su svjetleće neon narukvice i čaj – istaknuli su i dodali kako se zainteresirani sportaši i građani svih uzrasta pozivaju da se priključe trci u što otkačenijem maskiranom izdanju.

Besplatne prijave primaju se do 24. prosinca isključivo putem e-mail adrese atletski.klub.koprivnica@gmail.com. Prilikom prijave potrebno je navesti ime i prezime natjecatelja, datum rođenja te klub ili udrugu.

– Početak utrke je na Zrinskom trgu u 18 sati, a podizanje startnih brojeva je od 17 sati na dan utrke uz pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera – zaključili su u Gradskoj upravi.