Petak, 19. travnja 2024.

Konstituiran Županijski odbor SDP-a Koprivničko-križevačke županije

Konstituiran je Županijski odbor SDP-a Koprivničko-križevačke županije.

Jučerašnjoj sjednici prisustvovali su novoizabrani članovi Županijskog odbora, svi predsjednici gradskih i općinskih organizacija SDP-a te članovi Županijske skupštine iz redova SDP-a.

Na početku sjednice su prisutne pozdravili predsjednik ŽO SDP-a Koprivničko-križevačke Tomislav Golubić te saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

>> ODRŽANI IZBORI Golubić postao šef županijskog SDP-a, gradski ogranak preuzima Petra Rožmarić

Golubić je tom prilikom čestitao svim članovima koji su na unutarstranačkim izborima izabrani za obnašanje funkcija u lokalnim organizacijama i županijskoj organizaciji te je izrazio nadu kako će u ovom mandatu SDP Koprivničko-križevačke županije unaprijediti rad svojih organizacija po općinama i gradovima te da će građani SDP prepoznati kao stranku koja nudi nove ideje, rješenja i elan te da će SDP na sljedećim izborima preuzeti odgovornost upravljanja našom županijom.

Čestitke je uputio i Jakšić zaželjevši svima uspješan rad. Osvrnuo se na aktualnu problematiku za koju tvrdi da županijska vlast ignorira, “pa je tako Razvojnim sporazumom Sjever evidentno da je naša županija manje bitna i podobna od nekih susjednih nam županija koje sporazumom dobivaju dva ili tri puta više novaca od naše županije”.

Spomenimo da su članovi raspravili stanje Županijske organizacije SDP-a, usvojen je novi Poslovnik o radu Županijskog odbora SDP-a Koprivničko-križevačke županije te je za tajnicu Županijske organizacije SDP-a jednoglasno izabrana Marijana Lokotar.

Izvor: SDP Koprivničko-križevačke županije
Izvor: SDP Koprivničko-križevačke županije
Izvor: SDP Koprivničko-križevačke županije
zatvori