Srijeda, 17. travnja 2024.

FOTO: NOVA POBJEDA Linice bez puno muke slavile protiv Baranje

Članice Podravke 2 Lino Rukometnog kluba Podravka Vegeta upisale su novu pobjedu protiv ekipe Baranje iz Belog Manastira.

Iz kluba poručuju kako je riječ o pobjedu u sklopu zaostalog 10. kola nakon povratka s priprema kadetske reprezentacije i oporavka od bolesti.

– Iako od početka nije išlo sve glatko poluvrijeme smo završili s pet golova prednosti uglavnom pogocima Strugar i Đelekovčan. U drugom poluvremenu razlika je sve više rasla, a u realizaciju su se uključile i ostale igračice – istaknula je Đurđica Zečević, trenerica mlade momčadi.

Zadnjih 15 minuta utakmice postavu su činile samo igračice 2006. godišta što se na igri niti malo nije osjetilo već se razlika povećala do +13 za konačnu pobjedu od 41:28.

– Sve djevojke zaslužuju pohvale za dobru igru, a prema realizaciji istaknule su se Đelekovčan, Strugar, Megerle i Međurečan – rekla je trenerica.

Spomenimo da do kraja jesenskog dijela prvenstva ostaje još utakmica u Slavonskom Brodu, a nakon kratkih praznika slijede pripreme za nastavak prvenstva.


Podravka 2 Lino: Međurečan 6, Megerle 6, Strugar 7, Miklić 4, Stručić 1, Crnjak, Smiljanec 1, Balaško, Horvat, Domović 1, Javorić, Dedi 4, Rumek 1, Đelekovčan 9, Galinec 1.

zatvori