Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: Nakon trke izazovnim šumskim stazama Crne gore, druženje uz kuhanac i kobasice

 

U predbožićnom petom kolu Šumske cross lige koje se održalo jučer u koprivničkoj Crnoj gori natjecalo se 50-ak trkačica i trkača.

– Staza je bila u novom, izazovnijem ruhu, opremljena nizbrdicama i uzbrdicama, duljine 2,7 kilometara te 5,4 kilometra. Nakon dvije trke podružili smo se uz kuhano vino i fine kobasice – rekao je Tomislav Mihac Kovačic iz Sportske platforme Run Man, Run koja je organizator ove šumske lige.

Najbrži u petom kolu na kraćoj stazi bili su Vladimir Obranović, Bojan Popijač i Viktor Kozjak kod muškaraca te Martina Čanaki, Sara Podoreški i Silvija Podoreški.
Na dužoj stazi najbrži kod muškaraca su bili Ino Šepec, Damir Podoreški i Mario Šoštarić, a kod žena Ivančica Jež, Ivana Antolaš i Dragana Osman.

– U ukupno poretku na šest kilometara kod žena vodi Ivančica Jež (AK Zabok), a kod muškaraca Antonio Ciler, dok je u ukupnom poretku na tri kilometra prva Martina Čanaki (BSK Ludbreg), a kod muškaraca Bojan Popijač – istaknuo je Mihac Kovačic.

Spomenimo da je iduće, šesto kolo na rasporedu 8. siječnja, a ono je ujedno i četvrto kolo za mališane. Dodajmo da su do finala koje se trči 19. veljače ostala još tri kola za odrasle (8. siječnja, 29. siječnja i 19. veljače) te dva kola za djecu (8. siječnja i 19. veljače).

zatvori