Srijeda, 24. travnja 2024.

Zekić uoči Dragovoljca: Moramo biti oprezni, ali i nametnuti svoju igru

Nogometaši Slaven Belupa danas u sklopu 16. kola Hrvatski telekom Prve lige gostuju u Zagrebu kod Hrvatskog dragovoljca. Utakmica će se igrati od 18 sati.

Trener Farmaceuta Zoran Zekić kazao je kako su protekla dva tjedna iskoristili maksimalno.

– Nažalost, imali smo nesreću da nam se ozlijedio Bogojević u utakmici protiv Rudeša i izgleda da ga neće biti do proljeća. Imamo dosta nesreće s tim mehaničkim ozljedama na koje ne možemo imati utjecaj, ali što je tu je. Idemo u Zagreb odigrati jednu jako važnu utakmicu – kazao je Zekić.

Iz kluba poručuju da trener, osim na Bogojevića, neće moći računati i na Kvržića i Grgića, ali su mu ponovno na raspolaganju Božić, Hlevnjak i Paracki.

– Brojčano nas je više i to su dobre vijesti, ali znamo da se Paracki vraća nakon dužeg vremena i da nije u natjecateljskom ritmu. Božić i Hlevnjak duže treniraju, ali također imaju pauzu iza sebe. Moramo pronaći najboljih 11 u ovom trenutku i pokazati koliko nam je važna bodovno i u svakom drugom smislu sutrašnja utakmica – istaknuo je trener.

Spomenimo da je u prvoj međusobnoj utakmici Hrvatski dragovoljac bio bolji od koprivničke momčadi s 0:1, a danas je na ljestvici razlika tek tri boda u korist Slaven Belupa.

– Svaka utakmica nosi svoj pritisak pa tako i ova. Da smo osvojili koji bod više, što mislim da smo trebali, bilo bi drugačije, ali to je što bi bilo kad bi bilo tako da nije bitno. Sami smo se doveli u ovu situaciju i sami se iz nje moramo izvući. Dragovoljac ima svoj sistem igre, jako su čvrsti i imaju odličnu tranziciju. Moramo biti oprezni, ali moramo i željeti nametnuti svoju igru – zaključio je Zekić.

zatvori