Dobre rezultate postigli su natjecatelji Plivačkog kluba Cerine na 49. Međunarodnom plivačkom mitingu Mladost pod vodstvom trenerice Martine Gregurek.

Iz kluba su poručili da su na mitingu koji je održan prošlog vikenda nastupila tri koprivnička predstavnika, Damjan Domanovac, Marko Franjo te Ivan Sinjeri.

Damjan Domanovac nastupio je u konkurenciji mlađih juniora u disciplinama 50 metara prsno, 100 metara prsno i 200 metara prsno.

– Domanovac je najprije u kvalifikacijama s vremenom 31.95 u disciplini 50 metara prsno izborio nastup u finalnim utrkama. Nakon toga je na 100 i 200 metara prsno također izborio finale koje se plivalo u popodnevnom dijelu. Na 50 metara prsno i 100 metara prsno zauzeo je 21. mjesto u finalu, dok je u disciplini 200 metara prsno bio je odličan 19. U konkurenciji mlađih juniora, na 200 metara prsno zauzeo je 10. mjesto, deveti je bio u disciplini 100 metara prsno te sedmi na 50 metara prsno – poručili su iz kluba.

Dodali su kako se Ivan Sinjeri natjecao u kategoriji juniora te je osvojio 20. mjesto u disciplini 400 metara slobodno. U klubu su naglasili da je Sinjeri na natjecanju prvi puta plivao ispod 25 sekundi disciplinu 50 metara slobodno.

Marko Frajno nastupio je u konkurenciji mlađih juniora te je sve svoje dosadašnje rezultate značajno popravio na ovom natjecanju.

Dodajmo da je na natjecanju sudjelovalo 610 plivača iz 62 kluba iz Hrvatske, Srbije, Švicarske, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Italije.