Četvrtak, 25. travnja 2024.

Mlade Podravkašice uspješne protiv Đurđevca

Članice Podravke 2 Lino Rukometnog kluba Podravka Vegeta slavile su u sedmom kolu Druge hrvatske rukometne lige Sjever.

Trenerica momčadi Đurđica Zečević za klupske stranice je napisala kako su tako mlade Podravkašice rezultatom 42:35 svladale Đurđevac.

– Znali smo da nas čeka teška utakmica kod pretendenta za naslov prvaka, ali to naše djevojke nije uplašilo već su se hrabro uhvatile u “fajt” s protivnicama. Obje ekipe su efikasnije u napadu nego u obrani, o čemu najbolje govori krajnji rezultat utakmice. Do 50. minute igra je uglavnom bila gol za gol s blagom prevagom na našoj strani, a onda pravimo seriju od 7:1 i utakmicu uvjerljivo dobivamo – istaknula je.

Zečević je nastavila kako se zbog iskustva i kvalitete protivnika oslonila na provjerenu sedmorku koju su, kako je to kazala, uspješno nadopunile mlađe Đelekovčan i Smiljanec.

– U realizaciji su opet dominirale Strugar i Megerle uz također raspoložene Dedi i Balaško. Pobjedi je svoj veliki doprinos dala golmanica Crnjak s više od 15 obrana – spomenula je i dodala kako je mrlju na susret bacila ozljeda Eme Stručić, talentirane ponajbolje igračice ekipe, a sumnja se na ozbiljniju ozljedu koljena.


Podravka 2 Lino: Međurečan 3, Megerle 11, Ibrahimpašić, Strugar 13, Javorić, E.Stručić 3, I.Stručić, Crnjak, Smiljanec, Balaško 5, Domović, Dedi 7, Smolak, Žganjar,Đelekovčan, Galinec. Trener: Đurđica Zečević

zatvori