Izvor: RK Podravka Vegeta
Rukometašice Podravke 2 Lino Rukometnog kluba Podravka Vegeta upisale su pobjedu i u devetom kolu Druge hrvatske rukometne lige Sjever, dok ih sutra na domaćem terenu očekuje novi izazov.

Kako poručuju iz kluba, u devetom su kolu pobijedile Osijek rezultatom 40:33.

– Osam pobjeda u devet do sada odigranih kola lige samo su još jedan dokaz dobrog rada Škole rukometa Podravka Vegete. To je očito, jer niti prestanak igranja, niti bolesti i sportske povrede nekih igračica nisu nam prepreka za postizanje dobrih rezultata – rekla je trenerica mlade momčadi Đurđica Zečević.

Teško gostovanje protiv nimalo bezazlene ekipe Linice su pobijedile s znatnom gol-razlikom u utakmici u kojoj su dominirale u cijelosti, dodala je Zečević.

– Već u prvom poluvremenu stvorena je razlika od osam golova što je omogućilo širu rotaciju u drugom dijelu utakmice, a da se nije odrazilo na rezultat. Ekipu Podravke predvodila je nezaustavljiva Tena Megerle sa 16 postignutih golova kojoj se pridružila Balaško. Posebno veseli igra mlađih snaga Lee Smiljanec i Tare Đelekovčan koje svakom novom utakmicom pokazuju svoj potencijal. Treba svakako spomenuti da smo igrali i bez Lane Strugar koja je bila u sastavu naše seniorske ekipe – zaključila je Zečević.

Iduće, 10. kolo, Podravkašice igraju u subotu protiv već spomenute ekipe Baranje na domaćem terenu. Susret počinje u 16:30.


Podravka 2 Lino – Osijek: Međurečan 2, Megerle 16, Cvelber, Zvonar, Stručić , Crnjak 1, Smiljanec 6, Balaško 5, Domović 1, Javorić, Dedi 2, Rumek, Đelekovčan 7, Galinec

Izvor: RK Podravka Vegeta
Izvor: RK Podravka Vegeta
Izvor: RK Podravka Vegeta