Srijeda, 24. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Tehničar dočekuje Slatinu, susjedski derbi u Kloštru Podravskom

Četvrta nogometna liga Bjelovar-Koprivnica-Virovitica došla je do svojeg posljednjeg jesenskog kola koje će biti vrlo zanimljivo, odlučivat će se o prvaku jeseni.

Vodeću momčad cijelu jesen čine nogometaši Tehničara, dok im za petama puše Pitomača. Prošlog su vikenda odmjerili snage i remizirali. Dijele ih dva boda razlike pa se u posljednjem kolu Pitomačani još uvijek nadaju da mogu preskočiti dečke sa Staroga brega.

Baš će Stari breg u Cvetkovcu biti mjesto odigravanja derbija kola – Tehničar će dočekati trećeplasiranu Slatinu koja ima četiri boda manje. Riječ je o neugodnom protivniku koji pet kola ne zna za poraz, a u posljednjem je savladao kloštransku Mladost s 3:1.

Zanimljiv susret podjednakih momčadi igrat će se i u Grubišnom Polju. Bilogora 91, četvrti klub tablice, dočekuje drugoplasiranu Pitomaču. Gosti su neporaženi četiri kola u nizu, dok Bilogora kod kuće ima odigranih pet utakmica i upisanih pet pobjeda. Vrlo težak zadatak za goste.

Vrlo popraćen susret mogao bi biti onaj između Mladosti i Graničara iz Đurđevca koji se igra u Kloštru Podravskom. Ne zbog pozicije na tablici, već zbog geografskog položaja i određenog rivaliteta između klubova. Mladost je šesta na tablici, ali s tri poraza u nizu, dok su Picoki 12., no u posljednja dva susreta upisali su pobjedu i remi s Borcem.

Jembrovčani će u svom Velikom vrtu dočekati Graničar iz Bušetine i biti veliki favoriti s obzirom na to da su gosti posljednja momčad prvenstvene tablice sa samo sedam bodova.

Ferdinandovac će nakon uvjerljive pobjede nad Dinamom iz Predavca od 4:0 na noge Suhopolju. Domaći Grofovi pretposljednji su na tablici, a u posljednjem su kolu upisali tek drugu prvenstvenu pobjedu od 4:1 u Bušetini.

Legradski Graničar u posljednjem je kolu upisao dugoočekivanu pobjedu. Nakon sedam kola posta, na Fizešu je skinut skalp Čazme. Kormorani su bili uvjerljivi i zasluženo slavili veliku pobjedu od 4:1. Heroji su bili Nađ i Baričić koji su se po dvaput upisali u listu strijelaca. Ovo će kolo na neugodno gostovanje u Predavac koji je sedmi – pet ih bodova dijeli na tablici, no domaća pobjeda dala je vjetar u leđa Kormoranima.

Posljednji susret igrat će Čazma i Garić.


Raspored 13. kola Četvrte nogometne liga Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Tablica 13. kola Četvrte nogometne liga Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori