Četvrtak, 25. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Derbi u Cvetkovcu, Kloštar dočekuje Pitomaču

Pred nama je 11. kolo Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Cvetkovčani su u prošlom kolu upisali samo neriješen ishod u Legradu, a to su iskoristili Pitomačani te im se pobjedom nad Borcem približili na samo dva boda zaostatka. U ovome kolu i jedni i drugi imaju teške ispite.

Stari breg bit će mjesto ogleda Tehničara i Garića. Jednom riječju, derbi. Igraju prvi i četvrti, razlika je pet bodova. Zasigurno će biti napeto – ako Garić nešto izvuče te Pitomača eventualno pobijedi, došlo bi do smjene na vrhu.

Nešto će se pitati i Kloštrane koji se neće predati protiv Pitomačana, znajući da je to već tradicionalan derbi.

Ferdinandovac gostuje u Čazmi kod jedanaestoplasiranog domaćina. Razlika između njih je četiri boda pa će gosti to željeti uvećati i približiti se gornjem domu.

Legradski Graničar nakon remija s Tehničarom ima novi težak ispit, gostuje u Grubišnom Polju. Bilogora je šesta sa 17 osvojenih bodova dok je Graničar 10. s devet bodova na kontu.

SRC u Đurđevcu će ove subote biti mjesto ogleda dvaju Graničara. Kod Picoka gostuje istoimeni klub iz Bušetine. Svojevrsni derbi začelja, Picoki drže fenjer tablice dok su gosti tek 12. Razlika je samo dva boda, tako da bi Picoki mogli preskočiti goste ako ih pobijede.

Između dva Graničara na dnu tablice smjestilo se Suhopolje. On će u ovom kolu gostovati kod Dinama u Predavcu.

Posljednji predstavnik naše županije, Borac, kod kuće dočekuje Slatinu. Ona je treća s 22 boda, no nešto će se pitati i Jembrovčane koji su pokazali da su neugodni za svaku momčad u ligi.

zatvori