Petak, 19. travnja 2024.

[3. HNL-SJEVER] Koprivnica domaćin u zaostalom susretu

Prošlog je vikenda službeno odigrano posljednje jesensko kolo Treće hrvatske nogometne lige Sjever, no neke momčadi još imaju obaveza.

Tri su utakmice u posljednjem dijelu prvenstva bile odgođene zbog pojave koronavirusa pa je Hrvatski nogometni savez odredio naknadni termin odigravanja tih utakmica. Prvi od tri zaostala susreta ovog će vikenda odigrati NK Koprivnica. Koprivničanci će u nedjelju na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš od 13:30 dočekati momčad Međimurja. U prošlom kolu Zeleni su u okrnjem sastavu gostovali kod jesenskog prvaka Poleta u Svetom Martinu na Muri. Unatoč svim problemima, odigrali su borbeno i muški te upisali poraz od 2:0. Sažetak te utakmice možete pogledati ovdje. Međimurje je u prošlome kolu doživjelo šokantan poraz – na svom terenu u Čakovcu, izgubilo je rezultatom 1:3 od Rudara iz Murskog Središća koji se tom pobjedom bodovno izjednačio s Koprivnicom.

>> [3. HNL SJEVER] Radnik Križevci jesenski viceprvak lige, Koprivnica izgubila kod prvaka

Drugi zaostali susret igrat će se u Ludbregu u subotu u 13:30. U županijskom derbiju, Podravina će dočekati Varteks. Geografski su blizu, a susjedi su i na tablici – Varaždinci su sedmi, dok je Podravina iznenađenjem i pobjedom u Ždralovima skočila na osmu poziciju sa samo dva boda manje od Varteksa. Bit će napeto, Bumbari sigurno pamte poraz od 0:2 s početka prvenstva koji su im nanijele ludbreške Plave bluze.

Posljednji zaostali susret u istom će se terminu igrati u Orahovici. Domaći Papuk ugošćuje Bjelovar. Ove dvije ekipe također su susjedi na tablici, Bjelovar je peti s 23 boda, a Papuk šesti s 22. Hoće li se dogoditi promjena na tablici, saznat ćemo nakon subotnjeg ogleda.


3.HNL SJEVER, zaostale utakmice:

13. kolo:

27.11. 13:30, LUDBREG: PODRAVINA – VARTEKS

28.11. 13:30, KOPRIVNICA: NK KOPRIVNICA – MEĐIMURJE

14.kolo:

27.11. 13:30, ORAHOVICA: PAPUK – BJELOVAR

zatvori