Četvrtak, 18. travnja 2024.

Voliš fotografiju, mlada si i komunikativna osoba, imaš vozačku, pratiš lokalna zbivanja, zanima te i sport – onda si ti prava osoba za nas!

Portal Drava.info već šest godina donosi vijesti i fotografije s različitih događaja, nekih lijepih, nekih manje lijepih, iz Koprivnice i okolice. Jednog vrućeg kolovoškog dana 2015. godine, bez puno pompe, portal Drava.info osvanuo je na medijskom svjetlu Koprivnice. Od tada smo poprilično narasli, i što se tiče sadržaja i što se tiče čitanosti i publike.

S obzirom na to da je važno biti raznolik i ići korak naprijed, veselimo se što ćemo u bližoj budućnosti predstaviti i neke novosti, naravno uz podsjećanje i na neke pomalo zaboravljene uloge medija.

Upravo stoga naš mali tim srčanih, energičnih i ambicioznih zaljubljenika u novinarstvo traži nove snage s područja Koprivnice i šire okolice – fotoreportera/ku.

Ono što tražimo je spremnost za timski rad, poznavanje osnova fotografije, spisateljske vještine, vozačka dozvola B kategorije, spremnost za izlazak na teren i traženje priča, praćenje aktualnih događaja lokalne sredine – od politike, sporta, zdravstva, kulture, obrazovanja.

Nudimo rad u prijateljskoj atmosferi s mladom i otkačenom ekipom u moderno opremljenoj redakciji, radno mjesto na kojem se može puno naučiti, ali i na kojem svi mi možemo nešto naučiti od tebe, poticajno okruženje za stvaranje, zapošljavanje uz probni rok i rad s ekipom s bogatim iskustvom naručivanja gableca.

Prijavu, životopis i portfolio radova (novinarskih i fotografskih, ako ih imaš) primamo na e-mail [email protected] uz naslov Fotoreporter/ka. Prijave za posao traju do ponedjeljka 10. siječnja.

zatvori