Srijeda, 24. travnja 2024.

VIDEO Zekić uoči Hajduka: Imali smo dobar tjedan, prošli smo u kupu, malo smo umorni no spremni za nedjeljnu utakmicu

Zoran Zekić, trener Slaven Belupa, na današnjoj konferenciji za medije najavio je nedjeljnu utakmicu Slaven Belupa i Hajduka koja se igra na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici.

Slaven Belupo, dočekuje splitske bile nakon pobjede protiv Šibenika u osmini finala Kupa.

– Iza nas je dobar tjedan, prošli smo u kupu, malo smo umorni od puta, ali spremni smo za nedjeljnu utakmicu. Što se tiče bodova situacija nam nije baš najbolja, ali treba vjerovati i raditi. Dolazi nam odličan protivnik koji je u dobroj formi premda nisu baš zabijali do sad. Znam njihove kvalitete, no mi na terenu moramo pokazati svoje kvalitete – kazao je Zekić.

Trener Farmaceuta naglasio je kako je sastav za nedjeljnu utakmicu još uvijek nepoznat s obzirom na to da su ozljede kod igrača česte i neočekivane, a tu je i obavezno testiranje na koronavirus.

– Imamo nažalost određenih zdravstvenih problema. Povrijeđeni su nam Grgić, Paracki, Božić, Hlevnjak, Kvržić. Svaki tjedan izgubimo po jednog igrača, ali to je život. Sutra ujutro imamo testiranje na koronavirus i nadam se da neće biti iznenađenja. Tek nakon testiranja moći ćemo vidjeti tko će moći biti u kadru za nedjeljni ogled – zaključio je.

Dodajmo da su iz Slavena poručili da su karte za gostujuće navijače rasprodane, na svi koji nisu stigli danas kupiti svoju ulaznicu, moći će to napraviti na dan utakmice dva sata prije početka utakmice.

zatvori