Utorak, 23. travnja 2024.

Podravka Vegeta danas protiv Trogira 58, uspješnim rukometašicama bit će uručene plakete

Rukometašice Podravka Vegete danas će na domaćem terenu odigrati utakmicu osmog kola Prve hrvatske rukometne lige za žene protiv Trogira 58.

Iz kluba poručuju kako je utakmica na rasporedu u 17 sati u Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo, a najavili su ju trener Antonio Pranjić i kružna napadačica Sara Šenvald.

– Ni u ovoj utakmici nećemo moći računati na neke igračice koje imaju problema s ozljedama. Unatoč tome od igračica koje su spremne očekujemo da od samog početka postave visok ritam i da pruže svoj maksimum svih 60 minuta – rekao je Pranjić.

Šenvald je dodala kako je riječ o utakmici u koju moraju ući s maksimalnim pristupom i zalaganjem.

– U toj utakmici imamo priliku unaprjeđivati svoju igru. Naša je zadaća kroz dobru obranu i što više postignutih lakih pogodaka ostvariti nova dva boda – zaključila je.

Spomenimo da će Rukometni savez Koprivničko-križevačke županije uoči odigravanja ove utakmice dodijeliti plakete igračicama za odličan plasman i osvojeno peto mjesto na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori u kolovozu.

– Plakete će primiti Tena Megerle, Ema Balaško, Lara Perić, Nika Galinec te izbornik Nenad Smiljanec – objasnili su u klubu.

Dodajmo da je ulaz u dvoranu besplatan uz valjanu COVID potvrdu te osobni identifikacijski dokument, a nošenje maske je obavezno. Utakmicu će suditi sudački par Golub-Mališa.

zatvori