Srijeda, 24. travnja 2024.

Mladi atletičari Koprivnice briljirali na natjecanju u Čakovcu

Mladi članovi Atletskog kluba Koprivnica proteklu su subotu nastupili u Čakovcu na petom kolu HALS-a za limače i limačice i trećem kolu HALS-a za mlađe kadetkinje i kadete.

Iz kluba poručuju kako je Ivana Cenko nastupila na 80 metara s preponama u konkurenciji mlađih kadetkinja i osvojila treće mjesto, dok je Luka Kvaternik u istoj disciplini u konkurenciji mlađih kadeta također bio treći.

– U skoku u dalj za limače nastupio je Leni Novak i osvojio šesto mjesto u konkurenciji 2012. godišta. Vorteks je kod limačica bacala Lucija Veh i osvojila drugo mjesto u konkurenciji 2011. godišta s osobnim rekordom, dok je Iva Mikulec bila četvrta. U istoj disciplini u konkurenciji 2012. godišta nastupile su i Ella Sever i Iris Kiš – nastavljaju.

Dodaju da je Tija Požgaj trčala 60 metara za limačice i završila druga u konkurenciji 2011. godišta, a istu su udaljenost još trčale limačice Lucija Veh i Elena Kos, kao i Matej Požgaj.

– Tija Požgaj skakala je u dalj za limačice i završila druga u konkurenciji 2011. godišta s osobnim rekordom. U skoku u dalj za limačice nastupile su još Iris Kiš, Elena Kos i Zara Štefanić – ističu u klubu.

Po pitanju utrke na 60 metara za mlađe kadetkinje, boje kluba branile su Zara Rupčić, Dora Markušić i Melani Vrbnjak, dok su kuglu bacale Ivana Cenko, Melani Vrbnjak i Lara Šafar.

– Petar Slavinić je nastupio u bacanju vorteksa za limače i u konkurenciji 2010. godišta osvojio prvo, u konkurenciji 2012. godišta Matej Požgaj treće, a Leni Novak u konkurenciji 2012. godišta peto mjesto. U bacanju vorteksa za limače nastupio je i Tino Korošec – napominju.

Na 60 metara za mlađe kadete Koprivnicu je predstavljao Luka Kvaternik i završio treći, a Lukas Petrić četvrti.

Uz to, 300 metara za limačice trčala je Ella Sever i u konkurenciji 2012. godišta osvojila treće mjesto, dok je Zara Štefanić u konkurenciji 2012. godišta bila četvrta. U istoj je disciplini nastupila i Iva Mikulec.

– Na 300 metara za limače nastupio je Petar Slavinić i u konkurenciji 2010. godišta osvojio treće, dok je Tino Korošec osvojio četvrto mjesto. Na 800 metara za mlađe kadetkinje nastupila je Matea Cenko – nastavljaju u klubu.

Osim toga, kod mlađih kadeta u dalj su skakali Luka Kolonić i Lukas Petrić, dok je Luka nastupio i u bacanju vorteksa.

– Limači Leni Novak, Tino Korošec, Matej Požgaj i Petar Slavinić su nastupili u štafeti četiri puta 60 metara i osvojili četvrto mjesto u sastavu. Nastupila je i štafeta limačica koju su činile Ella Sever, Lucija Veh, Iva Mikulec i Tija Požgaj, dok su na četiri puta 100 metara s osvojenim petim mjestom u sastavu nastupile Dora Markušić, Melani Vrbnjak, Zara Rupčić i Ivana Cenko – zaključuju u klubu.

zatvori