Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Krunoslav Vitelj izabran za predsjednika Zajednice utemeljitelja ‘Dr. Franjo Tuđman’ Koprivničko-križevačke županije

Konstituirajuća sjednica Zajednice utemeljitelja HDZ-a “Dr. Franjo Tuđman” Koprivničko-križevačke županije održana je u utorak u prostorijama stranke u Koprivnici.

Sjednici su prisustvovali zamjenik predsjednika Zajednice utemeljitelja HDZ-a “Dr. Franjo Tuđman” Tomislav Družak, predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota i predsjednik GO HDZ-a Koprivnica Ratimir Ljubić.

Za predsjednika Zajednice utemeljitelja “Dr. Franjo Tuđman” Koprivničko-križevačke županije izabran je Krunoslav Vitelj iz Koprivnice, dok su za potpredsjednike izabrani Ljiljana Šapina iz Koprivnice, Đuro Klopotan iz Križevaca, Stjepan Fosić iz Molvi te Zdravko Mikotić iz Koprivnice. Martin Vaupotić iz Koprivnice izabran je za rizničara, a Željko Križić, također iz Koprivnice, izabran je za tajnika.

– Hvala članicama i članovima na iskazanom povjerenju i posebna mi je čast biti predsjednik Zajednice utemeljitelja naše stožerne hrvatske stranke. I mi utemeljitelji svojim iskustvom još uvijek možemo puno pridonijeti i našoj stranci i našoj zajednici stoga ćemo i u narednom mandatu marljivo raditi i na raspolaganju smo i našim mlađim stranačkim kolegicama i kolegama. Već za narednu našu sjednicu, proširit ćemo broj članova Odbora Zajednice kako bismo pokrili cijelo područje Koprivničko-križevačke županije – rekao je nakon izbora Vitelj.

Zamjenik predsjednika Družak čestitao je novoizabranom vodstvu.

– Drago mi je da ste se svi odazvali konstituirajućoj sjednici čime pokazujete kako vam je stalo do naše stranke i daljnjeg rada u našoj Zajednici i stranci. Želim vam da tim dobrim putem nastavite i dalje, a mi vam u nacionalnoj Zajednici stojimo i dalje na raspolaganju za sve što će vam zatrebati. Hvala vam što radite na pozicioniranju stranke u Podravini i Prigorju i drago mi je što i u ovoj Zajednici vidim snagu i zajedništvo, kakvo odlikuje našu stranku – istaknuo je Družak.

Ljubić je također čestitao svim utemeljiteljima koji su iznimno aktivni i u Gradskom odboru HDZ-a kao i u brojnim stranačkim aktivnostima na području Koprivnice.

– Svima želim uspješan mandat i dobar rad na zadovoljstvo svih članica i članova HDZ-a u Koprivničko-križevačkoj županiji – poručio je Ljubić.

Prigodnim riječima obratio se i Sobota.

– Hvala vam, dragi utemeljitelji, na svemu što radite, a posebno vam hvala na svemu što ste napravili za izbore za stranačke čelnike na razini općina, gradova i županije. Još jednom ću ponoviti kako za sve rezultate koje naša stranka postiže na razini Koprivničko-križevačke županije možemo zahvatiti i vama, utemeljiteljima. Vi, naši utemeljitelji, imate veliki ugled u sredinama iz kojih dolazite i na cijelom području Koprivničko-križevačke županije. Čestitam novoizabranom vodstvu naše županijske Zajednice i želim vam puno uspjeha u radu i hvala vam na primjeru koji nam svojim radom i djelovanjem pružate – zaključio je.

Izvor: ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije
zatvori