Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO Uz puno smijeha osnovnoškolci savladali rukometne elemente i sportske zadatke

Koprivničke osnovnoškolce proteklih su dana posjetile igračice Rukometnog kluba Podravka Vegeta te treneri i trenerice.

Riječ je o animaciji za upise nove generacije djevojčica u Podravkinu školu rukometa.

Prva na redu bila je Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski, a tamo su stigli trenerice iz Podravkine Škole rukometa Đurđica Zečević, Dragica Džono te koordinator Antonio Pranjić.

– Uz puno smijeha djevojčice i dječaci prvih razreda imali su priliku savladati neke rukometne elemente. Vježbe su osim trenera pokazivale i igračice prve ekipe Elena Popović te Lea Franušić, a mališani su odlično odgovorili na sve postavljene sportske zadatke. Sretni smo što ovom prilikom još jednom možemo pozvati sve zainteresirane djevojčice iz Koprivnice i okolice od prvog do četvrtog razreda da nam se pridruže. Naša škola trenutno broji 150 članica koje treniraju pod budnim okom licenciranih i stručnih trenera te su podijeljene u šest dobnih uzrasta – poručili su iz kluba i dodali da po prvi puta upisuju generaciju 2014./2015. godište.

U Osnovnoj školi Đuro Ester vježbe su osim trenerica i trenera pokazivale i igračice prve ekipe Elena Popović, Lea Franušić, Korina Karlovčan, Selena Milošević, Ana Turk, Antonia Tucaković i Sara Šenvald.

Nakon toga, slijedilo je i sportsko druženje u Osnovnoj školi Braća Radić. Vježbe je osim trenera pokazivala i igračica prve ekipe Nikolina Zadravec, a djevojčice su odlično odgovorile na sve sportske zadatke.

Spomenimo da roditelji djevojčica starijih godišta mogu kontaktirati Koordinatora Škole rukometa Antonia Pranjića koji će im dati sve potrebne upute i informacije.

KONTAKTI trenera:

  • Igor Stubičar, trener djevojčica 2012/13. i 2014/15. godišta – mob. 099 674 7268
  • Antonio Pranjić, Koordinator Škole rukometa – mob. 099 589 5676
    email: [email protected]
zatvori