Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Podravski ribiči odlični na završnici prvenstva Hrvatske u lovu ribe udicom na plovak

Podravski ribiči proteklog su vikenda nastupili na ovogodišnjoj završnici prvenstva Hrvatske u lovu ribe udicom na plovak za mladež.

Iz koprivničkog Športskog ribolovnog kluba Podravka poručuju kako je natjecanje održano u Banovoj Jaruzi na jezeru Pakra II gdje su U-20 skupinu predstavljale Lana Picer iz Športskog ribolovnog kluba Štuka iz Torčeca i Iva Betlehem iz koprivničkog kluba, dok je u skupini U-25 nastupio Leon Međimurec iz Športskog ribolovnog kluba Karas iz Kuzminca.

– Lana je u sedmom kolu održanom u subotu osvojila četvrto, Iva peto, a Leon drugo mjesto. U nedjelju se održalo osmo kolo i Lana je završila druga, Iva šesta, a Leon treći – objašnjavaju u klubu.

U konačnom poretku u skupini U-20 od 19 natjecatelja Lana je tako zauzela osmo mjesto, dok je Iva završila 10. U kategoriji U-25 od 14 natjecatelja Leon je osvojio četvrto mjesto koje vodi u reprezentaciju i odlazak na svjetsko prvenstvo iduće godine.

– Bez obzira na pojedinačni plasman, Leon je mjesto u reprezentaciji i odlazak na svjetsko prvenstvo već osigurao direktnim plasmanom na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu u Mađarskoj gdje je osvojio ekipno zlato – zaključuju u klubu.

zatvori