Četvrtak, 28. ožujka 2024.

DANI VOĆA Održan radni sastanak, očekuje nas promotivno-prodajna izložba uz bogat program

Bliže se 23. Dani voća Koprivničko-križevačke županije.

Kako su poručili iz Službe ureda župana, Dani voća održat će se 23. listopada na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu, a glavni cilj bit će im promocija voćarstva kroz promotivno-izložbeni dio. OPG-ove i nove proizvođače s područja županije želi se potaknuti da se orijentiraju prema voćarskim kulturama i domaćoj proizvodnji, dodali su.

– Uz veliki izbor raznih voćnih kultura i sorti te tradicionalnu promotivno-prodajnu izložbu, posjetitelje i ove godine očekuje bogat kulturno-umjetnički program te druge aktivnosti – istaknuli su.

Izvor: kckzz.hr

U prostorijama Županijske uprave održan je i radni sastanak koji je vodio Ratimir Ljubić, zamjenik koprivničko-križevačkog župana, naglasivši kako će se manifestacija održati u skladu sa svim epidemiološkim mjerama.

Dodajmo da Županija osigurava besplatan izlagački prostor na manifestaciji te predstavljanje izlagača u katalogu kako bi ih dodatno promovirala.

– Ispunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu na adresi Antuna Nemčića 5 u Koprivnici ili poslati na mail [email protected] i [email protected] najkasnije do 20. listopada. Sve informacije mogu se dobiti na telefon 048/ 658-135 – zaključuju u Službi ureda župana.

Spomenimo da manifestaciju organizira Županija, dok su suorganizatori Grad Đurđevac i Turistička zajednica grada Đurđevca, Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede – područna jedinica Koprivnica te Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije.

zatvori