Petak, 29. ožujka 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Županijski okršaji u Cvetkovcu i Kloštru Podravskom

Novo kolo Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica donosi nam dva dvoboja klubova iz naše županije.

Tehničar u Cvetkovcu dočekuje Ferdinandovac, dok je kloštranska Mladost domaćin Legradu. Cvetkovčani su prvi i još ne znaju za poraz, dok je Ferdinandovac osmi s 10 osvojenih bodova. Trener domaćih Sović neće moći računati na kartonirane Draguljića i Štritara što će biti veliki hendikep. Unatoč tome, Tehničari žele tri boda i nastavak pozitivnog niza nepobjedivosti.

Prvi pratitelji Cvetkovca s četiri boda manje su Pitomača i Garić. Pitomača gostuje u Đurđevcu, a Garić u Imbriovcu te bi naši klubovi mogli pomoći Cvetkovcu eventualnom dobrim rezultatima. Picoki su pretposljednji, u zadnjem ogledu su poraženi kod Garića s 4:0, dok su Jembrovčani u prošlome kolu uspjeli upisati prvi trobod na krilima Josipa Horvatinovića i Žarka Bastašića – svladali su Suhopolje u gostima s 0:2. Sada u Velikom vrtu čekaju Garić koji je treći s 18 osvojenih bodova. Borac je 11. sa šest bodova.

U ostalim susretima Slatina dočekuje Graničar iz Bušetine, a Bilogora 91 u Grubišnom Polju posljednje Suhopolje. Čazma još ugošćuje Dinamo iz Predavca.


Raspored devetog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori