Petak, 26. travnja 2024.

VIDEO Zekić uoči Karlovca: Život brzo daje nove prilike, a u nogometu još brže

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa gostovati u Karlovcu.

Utakmica je na rasporedu u 18:30, a najavio ju je trener Farmaceuta Zoran Zekić. Iako je Karlovac trećeligaš, trener Farmaceuta smatra da popuštanja ne smije biti.

– Puno se puta pokazalo da su takve utakmice jako nezgodne, no naravno, puno zavisi i o tome kako ćemo mi ući u utakmicu. Ja sam ju shvatio najozbiljnije, a nadam se da će i igrači. Nakon šoka u subotu, treba nam utakmica koju ćemo mirno odraditi – rekao je osvrnuvši se na subotnji remi protiv Istre u sklopu Hrvatski Telekom Prve lige.

>> FOTO Slavenaši primili gol u zadnjoj minuti i u utakmici protiv Istre uzeli samo bod

Po pitanju protivnika kao konkurencije, Zekić je nastavio kako Karlovac može pokazati svoje adute.

– Život brzo daje nove prilike, a u nogometu još brže. Riječ je o motoričkoj i mladoj momčadi s puno igrača od kojih su poneki bili u raznim hrvatskim prvoligaškim klubovima. Karlovac ni trkački ni motorički nije momčad treće lige, već na razini vrha druge. Potrudit ću se da se sa svojim igračima pokažem i da sutra izađemo u najboljem izdanju te da se postavimo kao prvoligaš – istaknuo je.

Valja spomenuti kako Slavenaši u subotu na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš dočekuju momčad Dinama. No, Zekić je kazao kako je fokus trenutno stavljen upravo na sutrašnji susret.

– Čovjek uvijek mora razmišljati što je ispred njega, no najbitnija je sutrašnja utakmica. Napravit ćemo neke promjene, no ne zbog umora, toga ne smije biti, već se pokazalo da nam treba širi kadar. Neki će sutra dobiti i priliku da se pokažu, činjenica je da nam trebaju svi igrači. Nadam se da će zbog sebe i zbog svih nas biti na nivou – zaključio je.

zatvori