Srijeda, 24. travnja 2024.

Tvrtka Fide Mea nudi usluge čišćenja, održavanja objekata i zelenih površina

Fide Mea je tvrtka za usluge čišćenja, održavanje objekata i zelenih površina na području Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije.

S pružanjem navedenih usluga započeli su sredinom 2019. godine i do sada su stekli velik broj klijenata, zahvaljujući visokoj kvaliteti usluga čišćenja, profesionalnim pristupom, fleksibilnošću i ljubaznošću.

Rade s kvalitetnim sredstvima “Tana” koja se odlikuju visokom kvalitetom te na taj način održavaju zadovoljstvo klijenata na visokoj razini.

Nude usluge:

  • Čišćenje poslovnih prostora, ureda, firmi (nude redovno održavanje poslovnog prostora te periodično održavanje).
  • Čišćenje stepeništa u poslovnim i stambenim zgradama (Vrše pranje stepeništa, rukohvata i svega ostalog. Čišćenje stubišta može se naručiti jednokratno ili periodično, sve prema potrebama)
  • Čišćenje nakon građevinskih i adaptacijskih radova (pružaju temeljitu uslugu čišćenja nakon građevinskih i adaptacijskih radova, npr. prije preseljenja ili useljenja u stambeni ili poslovni objekt)
  • Čišćenje kuća i stanova (Nude generalno čišćenje, svakodnevno i periodično održavanje, čišćenje nakon proslava te čišćenje nakon završenih radova. Prilikom svakog dolaska peru, usisavaju, brišu prašinu i dezinficiraju svaku sobu. Koriste vlastita sredstva za čišćenje i profesionalnu opremu)
  • Čišćenje staklenih površina (Uslugu čišćenja staklenih površina nude kao zasebnu uslugu, ali i u paketu sa čišćenjem stanova ili čišćenjem poslovnih prostora. Osiguravaju sav potreban pribor i profesionalna sredstva za čišćenje. Osim uobičajenog pranja prozora iznutra i izvana u privatnom prostoru, nude i uslugu pranja izloga)
  • Profesionalno i kvalitetno čišćenje podova uz primjenu strojeva i visoko kvalitetnih kemikalija
  • Usluga malčiranja i održavanje zelenih površina
zatvori