Utorak, 23. travnja 2024.

PROMETNO U MIŠKININOJ U redove Farmaceuta na kraju prijelaznog roka pristigla četiri igrača

U ponoć je i službeno završen ovosezonski prijelazni rok, a čini se kako se Uprava Slaven Belupa odlučila na fotofiniš.

Naime, kako doznaje Germanijak, u redove Farmaceuta iz Osijeka je pristigao Mihail Caimacov. Riječ je o 23-godišnjem veznjaku koji je iz Sheriffa u Osijek stigao 2018. godine, a inače je rođen u Tiraspolu. Ujedno je i reprezentativac Moldavije za koju je nastupio u osam navrata.

– U Osijeku nikada nije dobio priliku. Za prvu momčad odigrao je svega jednu minutu u 1:0 gostujućoj pobjedi nad Hajdukom, a za drugu momčad Bijelo-plavih nastupio je 16 puta – dodaju na portalu.

Kao što smo to jučer pisali, u Miškininu je iz Osijeka stigao i 27-godišnji Alen Grgić. Riječ je o desnom bočnom igraču koji je zadnju godinu proveo u DVTK-u, klubu koji je trenirao baš Zekić.

>> Zekić kao prvo pojačanje u Slaven dovodi braniča Osijeka

Uz to, neslužbeno doznajemo da je iz Sheriffa pristigao i krilni napadač, 26-godišnji Hansel Zapata. Ove je sezone u moldavskom prvaku upisao tri nastupa.

Posljednji igrač koji je pristigao u Koprivnicu je po vokaciji lijevi bočni. Riječ je o 21-godišnjem Ikowemu Utinu koji dolazi iz izraelskog Maccabia Haife.

>> SLUŽBENO JE Novi trener Farmaceuta sjeda na klupu

Podsjetimo, novi trener Slavenaša Zoran Zekić će debi imati već danas od 17 sati u Križevcima protiv istoimenog trećeligaša. Subota je novi ispit za Farmaceute jer na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš od 13 sati gostuje vinkovački drugoligaš Cibalia.

zatvori