Četvrtak, 28. ožujka 2024.

PODRAVKA JE SPREMNA Hrupec uoči prvog prvenstvenog susreta: Tražit ću maksimalan pristup i zalaganje

Rukometašice Podravka Vegete danas otvaraju novu prvenstvenu sezonu.

Iz kluba poručuju kako je na rasporedu prvo kolo Prve hrvatske rukometne lige za žene, a Podravkašice će se na domaćem terenu u Školskoj sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo sastati sa Zrinskim iz Čakovca. Utakmica se igra od 18 sati.

Za klupske je stranice nekoliko riječi uoči otvaranja sezone rekla Podravkašica Nikolina Zadravec.

– Zrinski čini ekipa koja se bori svih 60 minuta i moramo ući maksimalno ozbiljno i koncentrirano od prve minute, staviti fokus na nas i sve ono što se dogovorimo s trenerom. Po meni nam je ovo dobra pretpriprema za utakmicu u subotu protiv FTC-a, ali i dobra prilika da radimo na nekim stvarima gdje ima mjesta za napredak. Što se tiče atmosfere, odlična je nakon prve pobjede u Ligi prvakinja. Dala nam je vjetar u leđa i određenu dozu samopouzdanja. Dat ćemo maksimum jer bodovi moraju ostati u Koprivnici – rekla je.

Trener Neven Hrupec također je najavio utakmicu.

– Sretni smo što počinje prvenstvo, a na otvorenju Lige prvakinja smo pokazali da smo željni utakmica. Tražit ću maksimalan pristup od cura i zalaganje na terenu. Što se zdravstvenog stanja tiče, moramo pričekati još da nam se Lea Franušić potpuno oporavi nakon manje ozljede, a ostatak ekipe je zasad u redu i nadamo se da će tako i ostati – kazao je trener.

U klubu napominju kako je ulaz na utakmicu slobodan uz predočenje imena i prezimena koje se ostavlja na ulazu u dvoranu.

– Ulazi se ponovno kroz glavni ulaz u Gimnaziju Fran Galović kao što je to određeno i za europske utakmice. Potrebno je priložiti valjanu COVID potvrdu i potvrditi identiteta osobnim ili drugim identifikacijskim dokumentom. Ulaznica za prvenstvene utakmice neće biti, a dozvoljen je ulaz za 400 gledatelja koji moraju imati maske – zaključuju.

zatvori