Petak, 29. ožujka 2024.

PODRAVKA DOČEKUJE TREŠNJEVKU Milošević: Očekujemo uvjerljivu pobjedu

Rukometašice Podravka Vegete danas će s početkom u 18 sati u ŠSD Josip Samaržija-Bepo odigrati utakmicu drugog kola 1. HRL za žene protiv igračica Trešnjevke.

Bit će to ujedno i uvertira onome što dolazi za vikend, a to je treći krug grupne faze DELO Lige prvakinja kada u Koprivnicu dolazi rumunjski Bukurešt.

– Igramo protiv Trešnjevke koja je povratnik u Prvu ligu. Bez obzira na to moramo utakmicu shvatiti vrlo ozbiljno. Očekujemo uvjerljivu pobjedu pri čemu svatko od nas mora dati svoj značajan doprinos. Ta nam utakmica može i dobro poslužiti kao uvertira za subotnji ogled Lige prvakinja – rekla je Selena Milošević.

Pomoćni trener Antonio Pranjić kazao je da se u ekipu vraća Lea Franušić koja se oporavila od ozljede gležnja.

– Nećemo moći računati na Bojanu Milić koja je dobila pet šavova nakon utakmice protiv FTC-a. Sve ostale cure su spremne i od njih ćemo kao i u svakoj utakmici tražiti maksimalan pristup i angažman svih 60 minuta – kazao je Pranjić.

Spomenimo da je ulaz za gledatelje besplatan i bit će omogućen uz valjanu COVID potvrdu i osobni identifikacijski dokument. Broj gledatelja je ograničen na 400.

zatvori