Petak, 19. travnja 2024.

Odlični rezultati malih koprivničkih atletičara u Čakovcu

Odlične rezultate postigli su atletičari Atletskog kluba Koprivnica u 4. kolu Hrvatske atletske lige sjever za limače i limačice koje se održalo u subotu u Čakovcu.

Iz kluba su poručili da su mališani nastupili u brojnim disciplinama.

Tija Požgaj je nastupila na utrci na 100 metara u kojoj je osvojila drugo mjesto u konkurenciji 2011. godišta s osobnim rekordom, a osim na utrci, Požgaj je nastupila i u disciplini skok u dalj gdje je osvojila peto mjesto u konkurenciji 2011. godišta.

Iva Mikulec nastupila je na 100 metara i osvojila osmo mjesto u konkurenciji 2011. godišta s osobnim rekordom. Mikulec je nastupila i u kategoriji bacanje vortexa u kojoj je osvojila drugo mjesto u kategoriji 2011. godišta s osobnim rekordom.

U utrci na 100 metara kod limačica nastupila je i Hana Latin i postavila osobni rekord.
Zara Štefanić trčala je utrku na 100 metara te je osvojila peto mjesto u konkurenciji 2012. godišta s osobnim rekordom. Osim na utrci, Štefanić je nastupila i u disciplini skok u dalj u kojoj je osvojila deveto mjesto u konkurenciji 2012. godišta s osobnim rekordom. U skoku u dalj još su nastupile Hana Latin i Iris Kiš.

Petar Slavinić osvojio je prvo mjesto u bacanju vortexa u kategoriji 2010. godišta s osobnim rekordom. Osim vortexa, Slavinić je trčao i na utrci na 100 metara u kojoj je završio na petom mjestu.

Matej Požgaj u disciplini bacanju vortexa osvojio je drugo mjesto u kategoriji 2012. godišta. Osim u ovoj disciplini, Požgaj je nastupio i u disciplini skok u dalj u kojoj je osvojio četvrto mjesto.

Niko Karas nastupio je u utrci na 100 metara u kojoj je osvojio peto mjesto u kategoriji 2012. godišta s osobnim rekordom. Osim utrke na 100 metara, Karas je osvojio i šesto mjesto u skoku u dalj.

Ella Sever je nastupila u utrci na 600 metar i osvojila četvrto mjesto u kategoriji 2012. godišta s osobnim rekordom. Tino Korošec osvojio je drugo mjesto u utrci na 600 metara u kategoriji 2012. godišta s osobnim rekordom.

Iris Kiš je nastupila u bacanju vortexa, a zauzela je deveto mjesto u kategoriji 2012. godišta s osobnim rekordom. Gabrijel Vedriš zauzeo je sedmo mjesto u utrci na 600 metara za seniore.

Dodajmo da je štafeta limačica na 4×60 metara u sastavu Zara Štefanić, Hana Latin, Iva Mikulec i Tija Požgaj osvojila 11. mjesto.

Idući nastup limači i limačice imaju već u subotu u Zagrebu u 5. kolu HALS-a.

Izvor: AK Koprivnica
zatvori