Srijeda, 27. ožujka 2024.

Mlade Podravkašice uvjerljivo bolje od Bjelovara

Podravka 2 Lino, ekipa Rukometnog kluba Podravka Vegeta, jučer je u dvorani Josip Samaržija Bepo upisala pobjedu protiv vršnjakinja iz Rukometnog kluba Bjelovar.

Iz kluba poručuju kako su mlade nade Podravke slavile rezultatom 43:24, dok su na poluvrijeme otišle s 20:12. Ovo je bila ujedno i prva utakmica u kojoj ih je vodio trener Antonio Pranjić uz pomoćnu trenericu Đurđicu Zečević, dodaju.

– Iza nas je mjesec dana napornog rada. Mogu biti zadovoljan prikazanom igrom u prvoj pripremnoj utakmici iako nismo bili kompletni. Sve igračice koje su igrale upisale su se u strijelkinje te su uspješno odradile zadatke koji su bili postavljeni pred njih. Najefikasnije su bile Tena Megerle s 10 pogodaka te Ema Stručić i Zoa Sever sa sedam. Odlična na vratima bila je Nika Galinec koja je skupila 16 obrana. Bile su ovo prve minute i prvi golovi Dunje Međurečan nakon teške ozljede koljena. Veseli nas njen povratak. U ovoj utakmici nisam mogao računati na Lanu Strugar koja je zadobila lakšu ozljedu ramena ovaj tjedan, Leu Hrupec koja je još u procesu rehabilitacije te Anu Crnjak koja još nije započela s treninzima. Prve minute u našem dresu upisala je mlađa sestra Stručić koja nam se nedavno priključila. Imamo puno prostora za napredak, nastavljamo marljivo raditi s većim naglaskom na tehničko-taktičkim zadacima – rekao je Pranjić za klupske stranice.

Spomenimo da idućeg vikenda Podravkašice očekuju novi prijateljski ogledi, a za tri tjedna i početak natjecanja u Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever.


Gledatelji:- Suci: Željko Đurišević i Nika Presek (Koprivnica)

RK Podravka 2 Lino – RK Bjelovar 2 43:24 (20:12)

RK Podravka 2 Lino: Galinec (16); Sever 7, Strugar, Žganjar 5, I.Stručić 1, Megerle 10, Smolak 2, Međurečan 2, Ibrahimpašić 4, Dedi 4, E.Stručić 7, Balaško 1, Hrupec. Trener: Antonio Pranjić

RK Bjelovar 2: Čermak, Turkalj, Sučić, Vinković 4, Šarić 1, Krnpotić 2, Crljenak, Čermak, Kržak 3, Rajić 2, Pavlić 3, Horvat 1, Pranjić 3, Aušperger, Tasić 2, Nadžarević 3. Trener: Mihovil Mateković

zatvori