Petak, 19. travnja 2024.

Mlade Podravkašice odlične na turniru u Đurđevcu

Podravka 2 Lino, ekipa Rukometnog kluba Podravka, nastupila je u nedjelju na turniru “Mastering kup 2021” u Đurđevcu i osvojila treće mjesto.

Kako govore u klubu, domaćin turnira bio je Rukometni klub Đurđevac, a još su sudjelovale ekipe Ženskog rukometnog kluba 1234 Virovitica i Ženskog rukometnog kluba Ivanić Grad.

Rukometašice Podravke su u prvoj utakmici igrale protiv donedavnog prvoligaša iz Virovitice te su tijesno izgubile s dva razlike, nastavljaju u klubu.

– Rezultat je mogao biti i povoljniji jer smo krajem prvog poluvremena vodili i sa šest pogodaka razlike, ali sam u nastavku utakmice dala priliku za igru svim prisutnim igračicama što se ipak osjetilo na rezultatu. Konačni rezultat 29:27 za protivnice – za klupske stranice rekla je pomoćna trenerica druge ekipe Đurđica Zečević.

U borbi za treće mjesto ekipa je pobijedila Ivanić Grad s uvjerljivom razlikom od 44:31.

– Obje utakmice dobro su poslužile kao priprema za nadolazeće natjecanje u Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever koja počinje za dva tjedna. Zadovoljna sam prikazanom igrom svih igračica, a posebno se istaknula Lana Strugar koja je i ponijela nagradu za najboljeg strijelca turnira s 19 postignutih golova – zaključila je Zečević.

Dodajmo da je pobjedu na turniru odnijela ekipa 1234 Virovitica koja je u borbi za prvo mjesto pobijedila Đurđevac.


Sastav Podravke 2 Lino: Strugar, Sever, Žganjar, Međurečan, E. Stručić, Ibrahimpašić, Dedi, Smolak, Balaško, Megerle, Galinec.

zatvori