Subota, 20. travnja 2024.

Mario Žuljić nakon šest godina napustio klupu drnjanskog Tomislava, poznat novi trener

Mario Žuljić više nije trener Tomislava iz Drnja, odlučila je tako Uprava kluba jučer u večernjim satima.

Iz kluba su poručili kako odluka nije bila jednoglasna i donesena je nakon dugog vijećanja većinom glasova.

Za Facebook stranice kluba Hrvoje Brunec, predsjednik Tomislava, izjavio je kako je Žuljić najmanji krivac za aktualne rezultate.

– Krajnje je vrijeme da se momčad trgne i misli da će promjena trenera pomoći u tome. Žuljić je u klubu bio šest godina i ostavio je veliki korak u istome. Dvaput je bio prvak, vodio nas je u višem rangu natjecanja i na tome mu veliko hvala – kazao je predsjednik.

U oproštaju s klubom Žuljić se zahvalio svim navijačima, igračima i ljudima u klubu na podršci i vjeri u rad.

– Kao i u svemu, došlo je vrijeme da krenemo svatko svojim putem. Evo, ide šesta godina kako smo skupa, a to je puno u nogometu. Prošli smo zajedno mnogo toga, a većina trenutaka bila je dobra i pamtit ću ih zauvijek. Vjerujem da bude netko s novom energijom digao klub s ove pozicije koja se desila spletom loših okolnosti i koju ovaj klub ne zaslužuje. Zato sam teška srca, ali ovo je jedina dobra i logična odluka. Nema riječi kojima bih sve što želim rekao, ali u srcu sam vaš najveći navijač do kraja života – oprostio se Žuljić od kluba.

Novi trener Tomislava već je poznat, a riječ je o Vjekoslavu Vučeti, koji bi danas trebao održati prvi trening s momčadi.

– Želimo mu puno uspjeha u našem klubu, a isto tako zahvaljujemo Žuljiću za sve što je napravio za Tomislav i Drnje i poručujemo mu da su mu naša vrata uvijek otvorena – poručili su iz kluba.

zatvori