Četvrtak, 25. travnja 2024.

Mali i veliki atletičari nastavljaju s uspjesima

Članovi Atletskog kluba Koprivnica u nedjelju su nastupili u Čakovcu na trećem kolu Hrvatske atletske lige Sjever za limače i limačice te su postigli odlične rezultate.

Iz kluba poručuju kako je na 60 metara Tija Požgaj osvojila ukupno šesto mjesto i drugo mjesto u kategoriji 2011. godišta. Na 60 metara još su nastupile i Elena Kos, Laura Babić, Iris Kiš, Hana Latin i Iva Mikulec.

– U bacanju vorteksa nastupili su Tino Korošec, Matej Požgaj i Leni Novak koji je ukupno bio sedmi i prvi u kategoriji 2012. godišta. Na 60 metara trčali su Matej Požgaj i Leni Novak, a u dalj su skakale Elena Kos, Ella Sever, Zara Štefanić i Hana Latin – nastavljaju.

Dodaju kako su vorteks bacale Iris Kiš, Laura Babić, Tija Požgaj i Iva Mikulec koja ja osvojila osmo mjesto ukupno i drugo mjesto u 2011. godištu. Na 300 metara su trčale Ella Sever koja je zauzela prvo mjesto u 2012. godištu i Zara Štefanić koja je bila druga.

– U dalj je skakao Niko Karas, dok je na 300 metara uz njega nastupio i Tino Korošec koji je osvojio drugo mjesto u 2012. godištu. Na kraju je nastupila i štafeta četiri puta 60 metara u sastavu Zara Štefanić, Ella Sever, Iva Mikulec i Tija Požgaj i osvojila šesto mjesto – napominju.

U ukupnom plasmanu od 13 ekipa Limačice su tako osvojile treće, a Limači peto mjesto.

U klubu ističu i Mariju Vladušić, atletičarku i voditeljicu atletske škole, koja je 12. rujna nastupila u Čakovcu na državnom prvenstvu za veterane i veteranke te je postala veteranska prvakinja Hrvatske na 5.000 metara u kategoriji Ž-50.

Izvor: AK Koprivnica
Izvor: AK Koprivnica
zatvori