Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO: TURNIR NA DOMAĆEM TERENU Mali koprivnički tenisači osvojili brojne medalje na prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske

Na terenima Teniskog kluba Koprivnica proteklog je vikenda održano ekipno prvenstvo regije sjeverozapadne Hrvatske za djecu do osam, devet i 10 godina.

Iz kluba su poručili da su na prvenstvu nastupili s dvije ekipe do osam, dvije ekipe do devet te jednom ekipom do 10 godina.

– Na turniru do osam godina ukupno je sudjelovalo 14 momčadi iz cijele regije. Prva momčad koprivničkog kluba osvojila je prvo mjesto, dok je druga ekipa zauzela 11. mjesto. Boje koprivničkog kluba branili su Vito Treščec, Fran Bodalec, Barbara Belčić, Ana Dautanec, Mia Vuk i Mark Dombaj – istaknuli su.

Na turniru do devet godina sudjelovalo je ukupno 11 ekipa. Prva koprivnička ekipa zauzela je deveto mjesto, dok je druga ekipa završila sedma. Za Teniski klub Koprivnica nastupili su Fran Bodalec, Nela Horvat, Vito Treščec, Nico Horvat, Barbara Belčić i Noa Papić Bogadi. Dodajmo da je prvo mjesto pripalo ekipi Feniks 1 iz Daruvara.

– Na turniru do 10 godina momčad Koprivnice zauzela je drugo mjesto, u finalu se susrela s tenisačima Teniskog kluba Feniks iz Daruvara te izgubila rezultatom 3:1. Pobjedu za domaću momčad izborila je Marta Gregurina, trenutna prvakinja regije do 10 godina. Osim Gregurine za Koprivnicu su nastupili Mihael Čavić, Zoja Petrović, Nela Horvat i Filip Markušić – zaključuju.

zatvori